Till innehållet

Lediga tjänster

Receptionsansvarig

Kurorten Mösseberg är ett konferens- och spahotell i Falköping, beläget i ett naturskönt område på berget Mösseberg. Hotellet har 74 hotellrum, sex moderna konferensrum och en spaavdelning. Vår restaurang erbjuder allt från frukost, lunch, middag, konferensfika, festarrangemang parallellt med à la carteservering. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerade råvaror.

Som receptionsansvarig har du en ledarroll med ansvar för att driva en hållbar verksamhet som präglas av ett gott samarbetsklimat - där både medarbetare och gäster stortrivs

I rollen som receptionsansvarig ansvarar du för den dagliga driften i hotellreceptionen. Detta innebär bl.a. att du:

- är arbetsledare för receptionspersonalen och ser till att arbetet rullar på. Detta inkluderar t.ex. bemanning och inköp. Du spenderar också själv en stor del av din arbetstid i receptionen.

- upprätthåller goda relationer och ett nära samarbete med kunder, gäster och leverantörer.

- ser till att lagar och förordningar följs, exempelvis GDPR

Det formella chefsansvaret för medarbetarna i receptionen ligger hos Hotellchefen, som också är din närmaste chef

Som receptionsansvarig ingår du i vår hotellgrupp tillsammans med övriga avdelningsansvariga. Vi är ett mindre team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Hotellgruppen leds av Hotelldirektören.

Utvecklande ledare
Vi söker dig som och har tidigare erfarenhet inom serviceyrket och att leda andra.
Vi ser gärna att du har utbildning inom ledarskap och/eller ekonomi.

Du är hängiven branschen, trivs med att arbeta flexibelt och varierade arbetstider samt är driven och intresserad av verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet av personalplanering/schemaläggning.

Du tycker om struktur och ordning och att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning och är trygg i ditt ledarskap med servicekänsla i ryggraden.

Tillträden 1 september 2022 eller enligt ök.

Lön enligt kollektivavtalet HRF

ANSÖK HÄR!

Om du är intresserad av att arbeta hos oss är du varmt välkommen att söka via VARBI där vi lägger upp lediga tjänster!


Till toppen på sidan

Köksmästare

Vi söker nu en kreativ Köksmästare som vill leda vårt kök framåt och utveckla vårt koncept.

Köksmästaren har en ledande roll i vårt kök och är expert på att kombinera mat och dryck och att kreativt planera menyer med hänsyn till ekonomi och tillagningstekniker. Det är köksmästarens uppgift att bedriva en hållbar verksamhet som präglas av ett gott samarbetsklimat där både medarbetare och kunder stortrivs, samt att utveckla restaurangen utifrån verksamhetens mål..

Som Köksmästare är du arbetsledare för all kökspersonal och sköter den dagliga driften. Detta innebär att du bl.a. ansvarar för:

- att arbetet i köket rullar på, inklusive att själv spendera en stor del av din arbetstid på att laga mat.

- att kökspersonalen bemästrar de tillagningsmoment som behövs för de menyer som tas fram.

- att upprätthålla goda relationer och ett nära samarbete med kunder, gäster och leverantörer.

 - att lagar och förordningar inom kök och servering följs (ex Miljö- och hälsa, HACCP).

Till sin hjälp har du som Köksmästare två Souschefer samt Restaurangansvarig. Det formella chefsansvaret ligger hos Hotelldirektören som också är din närmaste chef.

Som Köksmästare ingår du i vår hotellgrupp tillsammans med övriga avdelningsansvariga. Vi är ett mindre team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus.

Utvecklande ledare med intresse för hantverket
Till tjänsten som Köksmästare söker vi dig som har erfarenhet som kökschef/köksmästare eller som kanske arbetat som souschef i flera år på ett större ställe och vill ta ett kliv framåt. Som sådan, är du givetvis utbildad kock och har utbildning inom köksekonomi, ledarskap och/eller livsmedelsallergi.

Du är hängiven branschen och vi tror att du har arbetat inom den i mer än tio år. Du har ett stort intresse för mat och dryck samt är driven och intresserad av verksamhetsutveckling. Du har arbetat med utveckling av restaurangverksamhet tidigare och har vana vid att arbeta med anordnande av större arrangemang, personalplanering samt att arbeta inom givna budgetramar.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning och är trygg i ditt ledarskap. Du är stolt över ditt yrke och ser långsiktigt på ditt engagemang hos Kurorten Mösseberg.

Några ord om det praktiska...
Arbetstiderna varierar, främst dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger förekommer på regelbunden basis.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vi tillämpar såklart kollektivavtal mellan Visita och HRF.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat vår köksmästare. Välkommen med din ansökan!

Tillträden 1 september 2022 eller enligt ök.

Frågor?

Ursula.frolin@kurortenmosseberg.se