Arbeta hos oss

Kurorten Mösseberg är ett fyrastjärnigt konferens- och spahotell i Falköping, beläget på berget Mösseberg.

Hotellet har 74 hotellrum, sex moderna konferensrum och en populär spa-avdelning. Vår restaurang erbjuder allt från frukost, lunch, middag, konferensfika, festarrangemang parallellt med à la carte servering. Kurorten har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.

KÖKSMÄSTARE

Vi söker nu en kreativ och serviceinriktad köksmästare som vill leda vårt fina kök i drift och vara med och utveckla Arvids kök och restaurang! 

Du är en fena på att laga god mat, har rötterna i svensk husmanskost men inspireras av hela världen. Du älskar service, både mot gäster och medarbetare.

Arbetsuppgifter
Du är den som ska leda Kurortens kök in i framtiden. Du är den som ska bestämma hur vi ska arbeta de närmsta åren och styra oss in på den banan. Du har tydliga mål och vision och du måste kunna motiverar dina kockar och servitriser genom att ha en positiv attityd och förmåga att skapa trivsel och arbetsglädje. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är menyplanering, arbetsledning, utbud, inköp, bemanning, kvalitet och självklart ha ett ekonomitänk som håller.

Ungefär hälften av tiden rör du i grytorna och hälften av tiden arbetar du med menyplanering, personal, mål och visioner.

Vi är ett mindre team som samarbetar över gränserna.  Vi lagar och bakar självklart all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerade råvaror.

Som Köksmästare är du en av flera avdelningsansvariga, som tillsammans bildar vår ledningsgrupp, och du rapporterar till vår hotellchef.

Kvalifikationer
Du har ett par års erfarenhet som köksmästare eller så är du kanske souschef och vill ta nästa kliv framåt. Givetvis är du givetvis utbildad kock och det är ett plus om du har utbildning inom ledarskap och köksekonomi. Givetvis har du koll på livsmedelsallergier,.

Du är precis som vi hängiven branschen, och vi tror att du har arbetat inom den i mer än tio år. Du har ett stort intresse för mat och dryck samt är driven och intresserad av affärsutveckling. Om du arbetat med utveckling av restaurangverksamhet tidigare ser vi det som ett stort plus, liksom om du har en vana vid att arbeta med anordnande av större arrangemang, personalplanering samt att arbeta inom givna budgetramar.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning och är trygg i ditt ledarskap. Du är stolt som en tupp över ditt yrke som köksmästare och ser långsiktigt på ditt engagemang hos Kurorten Mösseberg.

Villkor
Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vi tillämpar kollektivavtal "Gröna Riks" mellan Visita och HRF.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat vår köksmästare. Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

SERVRINGSPERSONAL

Vi söker en kreativ och serviceinriktad SERVERINGSPERSONAL som tycker det är viktigt och roligt att sätta våra gäster i fokus. Du har minst 5 års yrkeserfarenhet.

Du brinner för hantverket, svensk husmanskost och traditioner. Du brinner för service, både mot gäster och medarbetare. 

Arbetet är mycket utvecklande för dig som vill satsa långsiktigt, trivs med varierade arbetstider, har en stor passion för yrket och ett brinnande intresse för mat, dryck och förstklassig service.

Kvalifikationer och utbildning:

Vi söker dig som är utbildad inom service
Du brinner för det personliga mötet och värdskapet 
Du har ett genuint intresse av mat och dryck.
Du drivs av goda resultat och trivs med att arbeta i högt tempo

Du vill alltid överträffa gästernas och övriga medarbetares förväntningar.

Kontakt:

Det är tillträde enligt överenskommelse. 80-100% tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Frågor besvaras av Ursula Frölin, tel 0515-433 58, ursula.frolin@kurortenmosseberg.se

Vi kommer börja rekryteringen omgående och önskar din ansökan med personligt brev och cv.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 

 

Svenska spahotell Svanen Svenska möten Facebook Facebook
Kurorten Mösseberg är ett Cittaslow-diplomerat företag, medlem i Svenska Spa-hotell samt i Tasteful Sweden.