Lilla sommarpaketet

Boka


Välkomna att njuta av sommaren hos oss!

Ni behöver inte åka långt i sommar för att koppla av, satsa på en "hemester" hos oss på Kurorten Mösseberg! Hos oss bor ni på bekvämt på våra fina hotellrum, äter fantastiskt god mat och kopplar av på spa. Kanske vill ni även lyxa till det lite extra med en massage eller ansiktsbehandling, ett fruktfat och chokladpraliner på rummet, eller en sommardrink på vår utomhusterrass?

Följande ingår:

Logi i dubbelrum/enkelrum

Entré till SPA Mösseberg

Lån av badrock och tofflor

Frukostbuffé


Priser:

fr. 600 kr per person i dubbelrum

fr. 950 kr per person i enkelrum


Barn 5-12 år: 350 kr i extrasäng

Barn 0-4 år: 250 kr i extrasäng/spjälsäng, gratis i föräldrarnas säng

OBS: Vecka 22-28 har restaurangen öppet för middag endast fredags-och lördagskvällar. Fr o m vecka 29 har vi öppet igen måndag-lördagar för middag.

Kurorten Mösseberg är belägen i den vackra Mössebergsparken och härifrån kan man gå på Pilgrimsleden mot Gudhem och Varnhem om ni vill kombinera aktivitet med avkoppling på semestern. Reser ni med barn så vill vi rekommendera djurparken som ligger endast fem minuter från hotellet där det även finns flera lekplatser, grillplatser och ett utsiktstorn, samt Pankasjön ca 15 minuters promenad härifrån.

Just nu vi håller på och renoverar taket på vår vackra byggnad från början på 1900-talet så därför har vi byggställningar utanför några av hotellrummen, men inga balkonger på dessa rum är avstängda utan de kan användas som vanligt.

Boka


Till toppen på sidan