Lilla sommarpaketet

Boka


Välkomna att njuta av sommaren hos oss!

Ni behöver inte åka långt i sommar för att koppla av, satsa på en "hemester" hos oss på Kurorten Mösseberg! Hos oss bor ni på bekvämt på våra fina hotellrum, njuter av hotellfrukost och kopplar av på spa. Kanske vill ni även lyxa till det lite extra med en massage eller ansiktsbehandling, ett fruktfat och chokladpraliner på rummet, eller en sommardrink på vår utomhusterrass?

Följande ingår:

Logi i dubbelrum/enkelrum

Entré till SPA Mösseberg

Lån av badrock och tofflor

Frukostbuffé

OBS! Middag ingår ej, bordsreservation i förväg är nödvändigt då det är populärt att äta hos oss och vi har begränsat antal platser. Söndagar är restaurangen stängd.

(Bokar ni vårt Sommarlyxpaket garanterar vi er bord i vår restaurang).


Priser:

Ankomst måndag-torsdag & söndag 1050 kr per person i dubbelrum

Ankomst fredag-lördag 1190 kr per person i dubbelrum

Enkelrumstillägg 200 kr


Barn 5-12 år: 350 kr i extrasäng

Barn 0-4 år: 250 kr i extrasäng/spjälsäng, gratis i föräldrarnas säng

Kurorten Mösseberg är belägen i den vackra Mössebergsparken och härifrån kan man gå på Pilgrimsleden mot Gudhem och Varnhem om ni vill kombinera aktivitet med avkoppling på semestern. Reser ni med barn så vill vi rekommendera djurparken som ligger endast fem minuter från hotellet där det även finns flera lekplatser, grillplatser och ett utsiktstorn, samt Pankasjön ca 15 minuters promenad härifrån.

Vår restaurang är öppen måndags-lördagskvällar fr o m 1 juli om ni önskar äta middag hos oss också (OBS: vi reserverar oss för ev ändringar med tanke på rådande omständigheter, ring oss gärna och boka bord i förväg)

Boka


Till toppen på sidan