Till innehållet

Brolle & Mimi Werner

Biljetter köper ni här!

BROLLE är vid det här laget en av Sveriges bredaste artister, en artist som med värdighet och integritet spelar sin rock´n´roll på sitt eget oefterhärmliga sätt. Som andas Norrland.

MIMI WERNER är numer ett bekant ansikte, efter att ha medverkat i Mellon flera gånger med sina countryinspirerade låtar och fått ett stort genombrott i framför allt radio.

Tillsammans skapar de en kväll med massor av musik, såväl klassiska rock´n´roll- och countrylåtar som eget material, kryddat med historier och anekdoter från deras karriärer. Vi får höra om högoktaniga rock´n´roll-musicaler, klassiska folkparkskvällar, Nashville och Memphis, Elvis och Cash samt om hur det egentligen är att sitta på en traktor norr om Boden och lyssna på ”Blue Suede Shoes”. Och kanske lite Vreeswijk.

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 50 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

Från klockan 18:00 serverar Kurorten Mösseberg maten och konserten börjar sedan kl. 20.00.

Meny:

Rödvinsbräserad ungtupp, örtbakad knippmorot, sidfläsk och smålök.

Sommarens bär med hemgjord blåbärsglass, violmaräng och vaniljcrumbleVälj mellan två olika paket:

  • Tvårätters och konsert 1.295kr per person
  • Tvårätters och del i dubbelrum (inkl frukostbuffé) 1.750kr per person. Önskar man nyttja spa tillkommer en kostnad på 250 kr per person. Spatid tilldelas av bokningsavdelningen innan ankomst.

Arrangör: Kurorten Mösseberg och Strenge & Wingren AB

Biljetter köper ni här!