Till innehållet

Hotellpaket

Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss - hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill ha mer innehåll.

Vår affärsidé är att du ska få en skön, intressant och givande upplevelse hos oss, oavsett vem du är. Därför har vi komponerat en rad kurortspaket med innehåll som vi tror tilltalar även den mest kräsne. Här kan du välja mellan att svinga din golfklubba på böljande Berga, njuta av ett kurbad eller skämma bort dig med en single malt framför den öppna elden. Eller varför inte alltsammans i en följd? Det ska vara enkelt att ha det trevligt på Kurorten Mösseberg!

Påskpaket

Besök Kurorten under Påskhelgen när vitsipporna blommar som vackrast i Mössebergsbacken! Kombinera aktiviteter i vårsolen med avkoppling, god mat och dryck hos oss på Kurorten. Njut hos oss och upptäck allt...

Läs mer


Spalyx

Unna er en rofylld upplevelse och fly från vardagen. Varva ner på vår SPA-avdelning och bara koppla av.
Njut av en välkomponerad trerättersmiddag (kökets val) och efter en skön natts sömn serveras vår goda...

Läs mer


Kurortsdygn

Vistas ett helt dygn hos oss!
Njut av en välkomponerad tvårättersmiddag (kökets val) på kvällen. Efter en skön natts sömn väntar vår härliga frukostbuffé och lunchbuffé på avresedagen.
Tillgång till SPA...

Läs mer


Seniorpaket 55+

Här har vi skapat två erbjudanden för er som är 55+!
Välj om ni vill tillbringa ett dygn i lyx hos oss eller om ni vill skämma bort er själva ordentligt och stanna två dygn!
Paketen är bokningsbara med...

Läs mer


Fredagslyx

Unna er en rofylld upplevelse och fly från vardagen om så än bara för ett dygn!
I paketet ingår:
En övernattning i delat dubbelrum.
Entré till vårt nyrenoverade...

Läs mer


Söndagsmys

Unna er ett dygn med skönt spa-liv, god mat och avkoppling!
I "Söndagsmys" ingår entré till SPA Mösseberg samt lån av badrock och tofflor under vistelsen.
På kvällen serveras en tvårättersmiddag (kökets...

Läs mer


Golfpaket

Kombinera ditt golfintresse med kurortsboende. Vårt golfpaket inkluderar boende, frukostbuffé, greenfee på Falköpings Golfklubb samt tillgång till torrbastu och varmvattenbassäng.
Priser: 1.250 kr per...

Läs mer


Cykelpaket

Mössebergs Kurort är en perfekt utgångspunkt för cykling. Oavsett om man är MTB - eller landsvägscyklist har man närhet till härliga cykelrundor.
För landsvägscyklisten som söker varierade cykelturer och...

Läs mer


Vandringspaket

Ej bokningsbart med ankomst onsdag-lördag mellan 29 november – 21 december, se Julbordspaket för denna period. Spendera dagen med vandring utmed den vackra Pilgrimsleden Falköping-Varnhem och tillbringa sedan...

Läs mer


Barnpriser

För er som har barn med er gäller följande: Barnpaket (5-12 år) Om ni vuxna har bokat ett paket så har vi följande paket för barn som ni kan boka: Logi i extrasäng/bäddsoffa Tvårättersmiddag (kvällens...

Läs mer