Till innehållet

Konferera säkert hos oss i höst

Våren 2020 bestod nästan helt uteslutande av onlinemöten- och konferenser mellan människor på helt olika platser. Vilken tur att denna möjlighet har funnits i en kris som denna, då fysiska möten av helt förståeliga skäl inte har varit ett alternativ att föredra.

Vi tycker dock att även om det är fantastiskt att möjligheten till möten på distans finns, kan den inte mäta sig med att träffas och konferera öga mot öga. Vi tycker att fysiska möten blir både mer kreativa och mer stimulerande, att ta sig till en inspirerande plats som vår vackra Kurort ger mer energi än att sitta hemma framför sin laptop i pyjamas, och att slippa fördröjningar och att det pratas i mun på varandra som vid onlinemöten förhindrar irritation och effektiviserar era möten.

Vi har tagit fram några lösningar/alternativ för att våra gäster ska känna sig så trygga som möjligt hos oss:

  • Vi försöker om möjligt välja en lite större konferenslokal än vad som egentligen behövs för storleken på er grupp och möblerar luftigt.
  • Vi kan erbjuda er att äta er lunch i separat restaurang från kl. 13:00 (beroende på tillgänglighet specifik dag och storlek på er grupp).
  •  Vår konferensfika serveras i vanliga fall i våra vackra salonger men vid önskemål kan denna istället serveras i/vid er konferenslokal eller på vår utomhusterrass så länge som vädret/temperaturen tillåter.
  • Vi har placerat ut handsprit på flera olika allmänna platser på vår anläggning.
  • Vi har utökade städrutiner av både hotellrum och allmänna ytor.
  • Om ni eller någon i vår personal känner sig krasslig är det en självklarhet att man stannar hemma.

Till toppen på sidan