Till innehållet

Kära gäst,

Vi på Kurorten Mösseberg arbetar med att anpassa vår verksamhet så att vi på ett så säkert sätt som möjligt kan ta emot er gäster och samtidigt värna om vår personals hälsa. I dessa tider har vi mycket mindre gäster och därför kommer er vistelse hos oss förhoppningsvis kännas lite mer exklusiv då det finns stora ytor att vistas på.

Vi är glada över att ni funderar på att besöka oss, speciellt i dessa tider, och vi ser fram emot att få ta hand om er på vår anläggning. Vi har precis som hela besöksnäringen haft en otroligt svår tid bakom oss och räknar med en fortsatt tuff tid en lång tid framöver. Vårt mål är att ni gäster ska fortsätta trivas och komma till oss och för att ni ska kunna göra det så arbetar vi hårt för att få behålla vår värdefulla personal.

För alla er gäster som önskar vistas hos oss i lugn och ro erbjuder vi förmånliga paket med övernattning, frukost och middag. Vi har nu under vår och sommarperioden ingen lunchservering utan har öppet hjärtat i vår verksamhet - restaurangen- för frukost torsdag-söndag samt middag fredag - lördag. Från 13 juli (vecka 29) serverar vi frukost varje dag och har öppet vår middagsservering från måndag till lördag kväll.

Vårt nyrenoverade spa har öppet onsdag-lördag och här kan du njuta från morgon till kväll. Önskar ni boka en skön spabehandling så jobbar våra spaterapeuter fredagar och lördagar för er!

Givetvis följer vi både Folkhälsomyndighetens riktlinjer och lägesrapporteringen noga. Vi kan garantera er att vi hela tiden kommer anpassa oss allt eftersom läget förändras. Det är vår skyldighet.

Vi hälsar alla friska varmt välkomna till anrika Kurorten Mösseberg!

Här kommer lite information från oss om hur vi agerar just nu och framöver. Vi följer såklart rekommendationer och råd från Folkhälsomyndigheten och följer noga med i utvecklingen.

Vi har utökade rutiner kring hygien, hälsa, resor, mat, rengöring och städ som garanterar en mycket hög hygienisk nivå.

Vi vill be dig som gäst att hjälpa till och visa extra hänsyn, och som alltid:

Duscha ordentligt före besök på vårt spa

Tvätta händerna noggrant med tvål och varmt vatten  

Känner du dig krasslig så stannar du hemma och kurerar dig. Ta promenader om du orkar och vila dig!  

En del är mer oroliga än andra och om du är orolig så ska du veta att vi alltid gör allt vi kan för att undvika alla typer av influensor på Kurorten Mösseberg.

Har du ytterliga frågor och funderingar eller vill veta med om våra rutiner så ring oss på 0515-432 00 eller maila på info@kurortenmosseberg.se

Till toppen på sidan