Till innehållet

tips för en trevlig och säker vistelse

Tänk på avstånd och andras säkerhet

SPA

Spaentré ska förbokas innan ankomst för att garantera en plats då vi just nu har ett begränsat antal besökare samtidigt inne på spa. Gästerna får en spatid av oss på max 2 timmar inne på spa för att vi ska kunna följa rekommendationerna om avstånd och bidra till en säker miljö för er som vill besöka oss.

FRUKOSTBUFFÉ

Vi bokar i dessa tider in alla gäster på frukosttider för att förhindra köbildning och trängsel vid vår frukostbuffé. Vi rekommenderar er att boka de tidiga frukosttiderna då de brukar vara lugnare. Vi kan också hjälpa er att boka frukostpåse som ni kan hämta och sedan äta på ert hotellrum eller på väg om ni inte vill äta vår frukostbuffé.

UTCHECKNING

Vi har en Express Check-out station vid entrén som vi rekommenderar alla att använda för att undvika kö och trängsel vid utcheckning. Betala er vistelse i förväg eller vid incheckning, samt ev. spa-och/eller restaurangnotor direkt istället för att sätta upp era kostnader på rummet, så kan ni bara lämna er rumsnyckel vid vår Express Check-out på morgonen.