Till innehållet

Här kommer lite information från oss om hur vi agerar just nu och framöver. Vi följer såklart rekommendationer och råd från Folkhälsomyndigheten och följer noga med i utvecklingen.

Vår anläggning är öppen precis som vanligt, men vi har givetvis utökade rutiner kring hygien, hälsa, resor, mat, rengöring och städ som garanterar en mycket hög hygienisk nivå.

Fr o m vecka 12 serverar vi dagens lunchrätt på tallrik istället för vår lunchbuffé, så nu väntar en härlig meny och en traditionell tallriksservering helt enkelt!

Önskar våra konferensgäster fika i konferensrummet så erbjuder vi er självklart att servera fika där men i våra vackra jugendsalonger sitter ni också luftigt. Vi erbjuder våra konferensgäster kostnadsfri uppgradering till enkelrum istället för dubbelrum (i mån av plats).

Vi vill be dig som gäst att hjälpa till och visa extra hänsyn, och som alltid:

Duscha ordentligt före besök på vårt spa

Tvätta händerna noggrant med tvål och varmt vatten  

Känner du dig krasslig så stannar du hemma och kurerar dig. Ta promenader om du orkar och vila dig!  

En del är mer oroliga än andra och om du är orolig så ska du veta att vi alltid gör allt vi kan för att undvika alla typer av influensor på Kurorten Mösseberg.

Vi har märkt att en del företag gärna bokar möten i sin geografiska närhet istället för att åka för långt bort. Vill du få hjälp att boka en konferens på vår Kurort som ligger avskilt i Falköping så maila oss på bokning@kurortenmosseberg.se  så hjälper vi dig gärna med att hitta ett upplägg som passar er!

Bokar du en konferens nu så erbjuder vi er gratis ombokning om ni behöver byta datum.

Har du ytterliga frågor och funderingar eller vill veta med om våra rutiner så ring oss på 0515-432 00 eller maila på info@kurortenmosseberg.se

Till toppen på sidan