Till innehållet

Vaccinpass

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i dagsläget innebär det att man behöver uppvisa vaccinpass för allmänna sammankomster för över 50 personer från och med 12 januari och tillsvidare.

Som det ser ut just nu så innefattas inte restaurangbesök av vaccinpass (vilket inte arrangeras ihop med någon form av show/uppträdande).

Vi uppdaterar löpande på denna sida om informationen från Folkhälsomyndigheten ändras gällande vaccinpass.

Restaurangbesök - vad gäller?

Fr o m 12 januari införde Folkhälsomyndigheten nya restriktioner som gäller tillsvidare. Hos oss gäller nu följande:

- Vi dukar för max 8 personer vid varje bord i restaurangen

- Vi ser till att ha minst 1 meter mellan varje bord och sällskap

- Vi stänger baren senast kl. 23:00

- Vi fördelar lunch-och middagstider till vår gäster så att vi kan undvika trängsel

- Handsprit finns vid restaurangen och på flera platser på anläggningen

tips för en trevlig och säker vistelse

Tänk på avstånd och andras säkerhet

SPA

Spaentré ska förbokas innan ankomst för att garantera en plats då vi just nu har ett begränsat antal besökare samtidigt inne på spa. Gästerna får en spatid av oss på max 2 timmar inne på spa för att vi ska kunna följa rekommendationerna om avstånd och bidra till en säker miljö för er som vill besöka oss.

FRUKOSTBUFFÉ

När vi har många gäster bokar vi i dessa tider in alla gäster på frukosttider för att förhindra köbildning och trängsel vid vår frukostbuffé. Vi rekommenderar er att boka de tidiga frukosttiderna då de brukar vara lugnare. Vi kan också hjälpa er att boka frukostpåse som ni kan hämta och sedan äta på ert hotellrum eller på väg om ni inte vill äta vår frukostbuffé.

UTCHECKNING

Vi har en Express Check-out station vid entrén som vi rekommenderar alla att använda för att undvika kö och trängsel vid utcheckning. Betala er vistelse i förväg eller vid incheckning, samt ev. spa-och/eller restaurangnotor direkt istället för att sätta upp era kostnader på rummet, så kan ni bara lämna er rumsnyckel vid vår Express Check-out på morgonen.

STÄDRUTINER

För oss är det en självklarhet att vi alltid följer och uppdaterar våra rutiner kring hygien och städning för att undvika virus i alla dess former, inklusive Covid-19. Utöver våra vanliga städrutiner fokuserar vi extra mycket på att rengöra och desinfektera ytor som vidrörs ofta, som till exempel dörrhandtag, hissknappar etc. Handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster runtom på vår anläggningen.

DITT ANSVAR

Vi har alla ett gemensamt ansvar att minska och hindra smittspridningen. Vi uppmanar dig till att noggrant följa Folkhälsomyndighetens råd om hygien och avstånd när du är på plats hos oss. Upplever du minsta lilla symptom är vi tacksamma för att du väljer att stanna hemma, liksom vår personal också gör. Stanna hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.


Vänliga hälsningar

Kurorten Mösseberg