Till innehållet

Lediga tjänster

VI SÖKER NU EN VIKARIERANDE RESTAURANGANSVARIG TILL ARVIDS- KURORTENS RESTAURANG.

Som Restaurangansvarig har du en ledarroll med ansvar för att driva en hållbar verksamhet som präglas av ett gott samarbetsklimat - där både medarbetare och gäster stortrivs. Tillsammans med Köksmästare och Hotelldirektör utvecklar du restaurangen utifrån verksamhetens mål.

I rollen som restaurangansvarig ansvarar du för den dagliga driften i serveringen. Detta innebär bl.a. att du:

- är arbetsledare för all serveringspersonal och ser till att arbetet i restaurang och barer rullar på. Detta inkluderar t.ex. bemanning, försäljning och inköp och du spenderar också själv en stor del av din arbetstid i restaurangen.

- upprätthåller goda relationer och ett nära samarbete med kunder, gäster och leverantörer.

- ser till att lagar och förordningar inom servering följs (ex miljö- och hälsa, alkohollagen).

- hjälper vår köksmästare att kombinera mat och dryck och att kreativt planera menyer med hänsyn till ekonomi.

Det formella chefsansvaret för medarbetarna i serveringen ligger hos Hotelldirektören, som också är din närmaste chef.

Som Restaurangansvarig ingår du i vår hotellgrupp tillsammans med övriga avdelningsansvariga. Vi är ett mindre team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Hotellgruppen leds av Hotelldirektören.

Utvecklande ledare med intresse för hantverket
Vi söker dig som är utbildad servitris/servitör och har tidigare erfarenhet i rollen som restaurangansvarig eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom ledarskap och/eller ekonomi.

Du är hängiven branschen, har ett stort intresse för mat och dryck samt är driven och intresserad av verksamhetsutveckling. Du har arbetat med utveckling av restaurangverksamhet tidigare och har vana vid att arbeta med anordnande av större arrangemang, personalplanering/schema samt att arbeta inom givna budgetramar.

Du tycker om struktur och ordning och att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning och är trygg i ditt ledarskap.

Några ord om det praktiska...
Tjänsten är ett vikariat på 7 månader då ordinarie befattningshavare är föräldraledig. Tjänsten är på heltid eller lägre, beroende på vad vi kommer överens om. Arbetstiderna varierar, du kommer att vara schemalagd både dag, kväll, vardag och helg men har som schemaansvarig möjlighet att planera hur du arbetar.

Vi tror oss vara en schysst arbetsgivare och tillämpar kollektivavtal mellan Visita och HRF - såklart.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat vår restaurangansvarig. Välkommen med din ansökan!

ursula.frolin@kurortenmosseberg.se


VI SÖKER NU UNGDOMAR SOM VILL SOMMARJOBBA HOS OSS.

Är det dig vi söker?
Under sommarperioden behöver vi förstärkning inom de flesta delar av vår verksamhet - kök/restaurang, städ, reception och spa. Det som förenar alla våra sommarjobb är att de kräver att du har en känsla för service. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom ett serviceyrke, dvs. där du varit ansiktet utåt gentemot kunder. Då ditt arbete till stor del består av kundkontakt, behöver du ha god förståelse och förmåga att göra dig förstådd på svenska i tal och skrift.

För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo, där vi förväntar oss att du vill vara med och föra vår anläggning framåt.

Kurorten Mösseberg präglas av en familjär miljö, där vår omtanke om varandra kollegor emellan är en stor och viktigt del till att ha det bra på jobbet. Därför är det viktigt att du också värderar ett gott bemötande - såväl mot gäster som kollegor.

Några ord om det praktiska...

Tidsbegränsad anställning under sommarperioden, med möjlighet till fortsatt arbete som extrapersonal. Vår semesterperiod sträcker sig mellan v 26-33.

Vi söker både dig som under sommaren vill arbeta en längre period på schema, och dig som vill jobba extra då behov uppstår.

Som medarbetare hos oss omfattas av kollektivavtal mellan Visita och HRF.

Arbetstiderna är varierande och beror på var i verksamheten du arbetar. Som regel arbetar man varannan helg.

Ansökningarna behandlas löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

amanda.pettersson@kurortenmosseberg.se

Om du är intresserad av att arbeta hos oss är du varmt välkommen att söka via VARBI där vi lägger upp lediga tjänster!


Till toppen på sidan