Till innehållet

Lediga tjänster

Kock

Vi söker en kreativ och serviceinriktad kock som vill utvecklas tillsammans med oss.

Är det dig vi söker?
För att trivas hos oss behöver du ha ett stort intresse för mat och dryck och vara stolt över ditt yrke som kock. Du behöver också tycka om att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo där vi förväntar oss att du vill vara med och utveckla vår restaurang.

Kurorten Mösseberg präglas av en familjär miljö, där vår omtanke om varandra kollegor emellan är en stor och viktigt del till att ha det bra på jobbet. Därför är det viktigt att du också värderar ett gott bemötande - såväl mot gäster som kollegor.

Sist men inte minst är det viktigt för oss att du har branschutbildning till kock och att du kan förstå och göra dig förstådd på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet från arbete som kock.

Några ord om det praktiska...

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85-100%, med sex månaders provanställning. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal mellan Visita och HRF samt av lokalt årsarbetstidsavtal.

Arvids restaurang och bar serverar frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Därför varierar dina arbetstider mellan att arbeta dag, kväll och helg. 

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt.

Välkommen med din ansökan här!

Om du är intresserad av att arbeta hos oss är du varmt välkommen att söka via VARBI där vi lägger upp lediga tjänster!


Till toppen på sidan