Till innehållet

Till toppen på sidan

​Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får kring våra presentkort.

 • Jag vill köpa ett presentkort, hur går jag till väga?
  Härligt säger vi! Smidigast köper du ditt presentkort här på hemsidan. Annars är du välkommen in under receptionens öppettider så hjälper vi dig.


 • Mitt presentkort gick ut i december men blev automatiskt förlängt till den 28 februari. Vi har inte kunnat nyttja detta på grund av covid-19, kan man få det förlängt ytterligare?
  Vi kommer inte förlänga dessa presentkort ytterligare. Man kan nyttja presentkortet i vår restaurang och på Teaterbaren både för att äta på plats samt att ta med sig hem. I vårat spa både på entré och i butiken. Önskar man boka behandling / vistelse och inte vill komma nu kan man göra det längre fram i vår. Vi då drar ditt presentkort vid bokning (bokning måste göras innan 28 februari). Behandling / vistelse går att bokas om under 2021 vid sjukdom. Pengarna går inte att få tillbaka vid avbokning!


 • Mitt presentkort går snart ut och jag vågar inte nyttja det på grund av covid-19, kan vi få det förlängt?
  Vi förlänger inga mer presentkort. Man kan nyttja presentkortet i vår restaurang och på Teaterbaren både för att äta på plats samt att ta med sig hem. I vårat spa både på entré och i butiken. Önskar man boka behandling / vistelse och inte vill komma nu kan man göra det längre fram i vår. Vi då drar ditt presentkort vid bokning (bokning måste göras innan 28 februari). Behandling / vistelse går att bokas om under 2021 vid sjukdom. Pengarna går inte att få tillbaka vid avbokning!
 • Går det att få kontanter mot ett presentkort som snart går ut eller kan jag köpa ett nytt presentkort med mitt nuvarande?
  Nej det går inte att byta presentkortet mot kontanter eller mot ett nytt presentkort.


 • Jag har tappat bort mitt presentkort. Kan man nyttja det på något sätt ändå?
  Ditt presentkort är en värdehandling och vi behöver ditt specifika presentkortsnummer för att kunna genomföra en betalning. Har ni kvar kvittot kan vi hjälpa er få fram ett nytt.


 • Jag har friskvårdsbidrag från min arbetsgivare. Kan jag köpa ett presentkort för dessa pengar?
  Ja det går bra, presentkortet gäller endast då på friskvård, så som spaentré och massagebehandlingar. Presentkortet är även personligt!