Till innehållet

Julbord på Kurorten Mösseberg

Den härliga julbordssäsongen är snart på ingång!

Vi längtar verkligen efter att få duka upp vårt fina julbord och både kockar, serveringspersonal och bokningspersonal laddar för fullt! Snart börjar vi rulla köttbullar, baka godis och förbereda alla juldekorationer.

Vad är väl en jul utan julbord på Kurorten?

SITTNINGSTIDER:

Onsdag och lördag från kl. 18.00

Söndag (dagtid) från kl. 12.00

Julafton har vi två olika sittningstider: kl. 11.00-12.45 eller kl. 14.30-16.00

För att komma till oss på julbord behöver ni förboka och får då en sittningstid av oss. Vi måste alla hjälpas åt att undvika köer och trängsel,

PRISER:

Onsdag 495 kr per person

Fredag-lördag 550 kr per person

Söndag (dagtid) 495 kr per person

Julafton 650 kr per person

BOKNING:

Skicka er förfrågan till julbord@kurortenmosseberg.se eller ring oss på 0515-432 01 mellan kl. 09.00-12.00 samt 13.00-16.00 måndag-fredag.

JULBORDSINFO:

Eftersom läget är annorlunda i år så vill vi ändå förklara lite hur julbordet hos blir, det kommer självklart ske med vissa förbehåll:

Vi kommer i år att öka området för julbordet för att kunna sprida ut olika rätter och råvaror på större yta för att minimera risk för köbildning och att många gäster samlas på samma yta.

Våra kockar lägger upp maten på mindre uppläggningsfat och fyller på oftare samt byter därmed också ut bestick tätare. Ett par rätter har vi tyvärr tvingats ta bort för att ge mer plats och ni kommer förhoppningsvis inte sakna något!

Vi har glesat ut antal bord för att ni gäster ska ha möjlighet att sitta på behörigt avstånd till andra sällskap. Det och att vi tagit ett stort antal platser till buffén innebär att vi i år kommer ha betydligt mindre antal gäster i restaurangen vilket också innebär mindre köer. Ni kommer erbjudas 2 timmars sittningstid. När sittningstiden är slut är ni fortfarande varmt välkomna att stanna kvar på Kurorten. Vi har sällskapsutrymmen på många ställen i vår anläggning så vi kommer ha plats åt alla – bara inte i restaurangen.

För att både vi och ni ska känna oss trygga kommer vi ha en julbordsvärd i restaurangen som hjälper oss alla att hålla koll på bufféer, avstånd och att allt flyter på.

Vi ser fram emot att återigen bjuda in till firande med julens alla goda smaker. Även om årets julbord kommer bli lite annorlunda än tidigare, ser vi väldigt mycket fram emot att välkomna er till oss och tror det kommer bli precis lika trevligt som tidigare!

Varmt välkomna till oss!