Till innehållet

Kurorten växlar upp 150 %

I dessa svåra tider är vi som hotell mer beroende av våra gäster än någonsin. Vi har därför på flera sätt försökt komma på lösningar som gynnar både er och oss och ett resultat av detta är vårt nya presentkort KURORTEN VÄXLAR UPP 150 %!

Med presentkortet KURORTEN VÄXLAR UPP 150 % så blir värdet av ert köp 150 % i sex månader! Köper du för 100 kronor, får du 150 kronor, 2000 blir 3000, och så vidare.

Detta presentkort kan köpas i mars och april månad.

Låter det inte fantastiskt skönt att ha något roligt att se fram emot? Vi tror att det i dessa tider är viktigt att njuta av det lilla i vardagen så passa på att köpa vårt förmånliga presentkort KURORTEN VÄXLAR UPP 150 % nu - och unna er ett besök hos oss. Välkomna till oss!

Till toppen på sidan

Gör någon glad

En upplevelse på Kurorten Mösseberg passar alla typer av människor. Därför är vårt presentkort ett säkert kort inför alla vännernas högtidsdagar. Du väljer belopp - och mottagaren väljer sen fritt mellan allt från spabehandling och avkoppling på vårt spa till en festlig middag eller lunch i vår restaurang. Vi lovar att ta väl hand om din vän (och dig) när den dagen kommer...

Vi erbjuder spabehandlingar, brunch, trerättersmiddag, spaprodukter, en natt i svit, en öl i baren, och mycket mer...

KÖP OCH LEVERANS AV PRESENTKORT

Presentkort kan köpas hos oss på plats eller direkt här via vår onlinebokning.

När du köper presentkort online skickas de direkt till den angivna e-postadressen som en fin PDF-fil som du kan skriva ut och ge bort. När du väljer vart vi ska skicka presentkortet kan du ange din egen e-postadress eller så kan du ange e-postadressen till den som ska ta emot presentkortet så skickas det direkt!