entrance_img

KURORTENS JULKLAPPSERBJUDANDE

Vi har även i år satt ihop ett förmånligt julklappserbjudande på spaupplevelse hos oss! Ge bort till någon du tycker om eller passa på själv att unna dig avkoppling efter en intensiv juletid!

entrance_img

PRESENTKORT

Ge bort en upplevelse i student-/bröllops- eller födelsedagspresent! Hos oss kan man själv välja bland härliga SPA-behandlingar, god mat i restaurangen eller kanske en lyxig hotellvistelse!

entrance_img

Kom i rätt stämning JULBORDSPAKET

Ät, drick, var glad och bara njut av vårt klassiska Julbord – kulinariska matupplevelser skapade på råvaror från gårdarna runt knuten. Vi har kombinerat vistelse på vårt anrika hotell med vårt härliga julbord för den bästa möjliga vistelsen i juletid!

BOKA!
entrance_img

Passa på att boka KONFERENS

Starta det nya året med en inspirerande konferens hos oss på Kurorten Mösseberg! Om ni kommer till oss i januari eller februari får ni själva välja mellan att lägga till spaentré kostnadsfritt eller få 10 % avdrag på offertpriset!

BOKA!
entrance_img

Få platser kvar NYÅRSPAKET

Välkommen att fira nyår med oss! Vi vill se till att ni får det bästa möjliga avslut på året samt går in i 2020 fyllda med glädje och ny energi! Spaupplevelse, festlig nyårssupé, afternoon tea, anrik kurortmiljö... ett underbart nyårsfirande tycker vi!

BOKA!

 

 Boka rum online
Svenska spahotell Svanen Svenska möten Facebook Facebook
Kurorten Mösseberg är ett Cittaslow-diplomerat företag, medlem i Svenska Spa-hotell samt i Tasteful Sweden.